Hirdetés

inkontinencia.lap.hu / Készülékek, termékek inkontinencia kezelésére

Készülékek, termékek inkontinencia kezelésére

AT 1 i - Egycsatornás készülék a medencefenék izomzatának erősítésére.

CombiStim XP: A négy alapprogram a négy inkontinencia típusra (stressz, késztetéses, vegyes, széklet inkontinencia) nyújt megoldást. Confidence XP: Előre programozott terápiás megoldásokkal rendelkezik a különféle inkontinencia (vizelettartás és széklettartás) típusok kezelésére és megszüntetésére.

Tens Burst program. Az impulzus alkalmas idült fájdalmak kezelésére, izomkezelésre (részlegesen bénult vagy ép izom), gyermekek fájdalomcsillapító kezelésére, vegyes vagy kevert típusú inkontinencia kezelésére.

Vállalkozásunk a jogelőd működését is figyelembe véve 1983. óta foglalkozik elektroterápiás készülékek fejlesztésével és gyártásával. Készülékeink Tens kezelésre, fájdalomcsillapításra, perifériás ideg és izomsérülések kezelésére, rehabilitációra, izomerősítésre, inkontinencia kezelésre és fogyasztásra alkalmazhatók sikeresen, mivel a paraméterek széles határok között változtathatók. A KS-1/A1 Corposano terápiás stimulátor speciális külön rendelhetõ rektális elektróddal a széklet, ill. vizelési inkontinencia kezelése is lehetséges.

Az inkontinencia diagnosztika és műszeres terápia területén komplett szolgáltatást ajánlunk: Urodynámia, a Medtronic Funkcional Diagnostics (Dantec) eszközök forgalmazása, Záróizom funkcionális tesztelése Cardio Design PTY. LTD eszközével, Stimulátorok a Vitacon cégtől, Stimulátor otthoni használatra, Biofeedback készüleékek kórházi (klinikai) és otthoni használatra.

Elektromos impulzussal stimuláló ingerterápiás készülék. Mellékhatásmentes fájdalomcsillapítást biztosít. Hatékony akut és krónikus fájdalmak esetén. Javítja a perifériás keringést, elősegíti a sejtek anyagcseréjét. Kiegészíti a gyógytornát.

Az IncoStresst a hüvelybe kell felhelyezni, ahol nyomást gyakorol a húgycsőre, (a húgycső vezeti le a húgyhólyagban lévő vizeletet). Ez a finom nyomás szabályozza az önkéntelen vizeletvesztést, helyreállítja a húgyhólyag természetes anatómiai helyzetét, amivel megelőzi a stressz inkontinencia okozta problémákat. Az IncoStress egyedülálló alakjával gyengéd mozgásra készteti a gátizmokat, amelyek így egy idő után megerősödhetnek.

Vizelettartási zavar (incontinentia) esetén javítja a záróizmok működését.

Az inkontinenciatermék lapon az inkontinens betegek ápolásához, mindennapi életviteléhez szükséges termékek (inkontinenciabetétek, betétet rögzítő nadrágok, bőrápolásra szolgáló speciális bőrvédő kozmetikumok, gumilepedők, törlőkendők) gyártói, forgalmazói, webáruházak, cikkek, ismertetők találhatók. A lap segítséget nyújt az inkontinenciában (vizeletinkontinencia, székletinkontinencia) szenvedők

Hirdetés
Meghatározás:

Készülékek, termékek inkontinencia kezelésére: elektromos készüléekke és egyéb termékek az inkontinencia kezelésére - Az inkontinencia lap célja, hogy átfogó tájékoztatást nyújtson az inkontinenciáról, megoldást kínáljon a betegség megelőzésére, kezelésére, és a betegséggel való együttélésre.

Készülékek, termékek inkontinencia kezelésére: elektromos készüléekke és egyéb termékek az inkontinencia kezelésére - Az inkontinencia lap célja, hogy átfogó tájékoztatást nyújtson az inkontinenciáról, megoldást kínáljon a betegség megelőzésére, kezelésére, és a betegséggel való együttélésre.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Készülékek, termékek inkontinencia kezelésére
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés